School 1 aan het Noorderdiep

Kiek op de Mo(a)nd

Het is niet bekend wanneer deze foto van School 1 aan het Noorderdiep genomen is en ook niet wie er op deze foto staan. De enige persoon die mij bekend voorkomt is de jongen bovenaan met de geblokte blouse. Volgens mij is het een Kamies. Zijn voornaam weet ik niet, omdat de jongens van dat gezin allemaal op elkaar leken.

Ik heb zelf altijd in achter in de Mond (west) gewoond, daarom ken ik niet veel mensen van voor in de Mond (oost).

Meester Arends staat helemaal rechts op de foto.

Graag willen de namen weten van alle kinderen. En wie kan ons vertellen  wanneer ongeveer de foto is gemaakt?

Reactie naar fennypak@ziggo.nl

Net als zoveel andere foto’s zit ook deze foto in het archief van het Vervenershuis. We willen graag weten wie het is.

Wie herkent deze persoon en kan iets over hem vertellen? Bij voorbaat dank daarvoor.