In het nieuwe jaar hebben wij van de tennisvereniging de handjes al behoorlijk laten wapperen. In de privatiseringsgolf die de laatste jaren al door het land waait, waren we tot nu toe uit de wind gebleven. Dit jaar echter wordt de vereniging geprivatiseerd. De gemeente heeft ons goed behandeld en laat geen verdwaasd stiefkind achter. Afgezien van wat principiële bezwaren brengt het ook wel weer wat. De zo bekende uitdaging.

Een nieuw elan waart door de vereniging. Een nieuw elan dat wordt uitgevoerd door iedere keer dezelfde personen. Zoals bij zoveel verenigingen. Plannen zijn er zat. Maar tijd en geld zorgen voor denkwerk. Redelijk veel tijd maar het moet wel gebeuren. Dus de handjes maar laten wapperen. Dus een kleine uitbreiding van onze kantine als eerste op de agenda geplaatst. . Hoewel je het waarschijnlijk niet meer mag zeggen, een mannenklus. Gelukkig hebben we mannen zat. In tegenstelling tot de voorraad vrouwen. Die voorraadkast loopt aardig leeg. We hebben nog wel voorraad en het is ook wel kwaliteit wat we hebben. Maar wat aanvulling is welkom. De redenen voor al die vrouwelijke opzeggingen zijn divers. Natuurlijk wil het vrouwelijke oog ook wel wat. En het vrouwelijke oog wordt toch even gestreeld!

Neem nou de woest aantrekkelijke Klaas Oldenburger. Op de baan en naast de baan een lust voor het oog. Heel blij met zijn Annechie. Dus kijken mag zeker wel maar aankomen is niet verstandig. Voor wie wat meer houdt van cultuur, stijl, en import hebben we onze voorzitter Harry van de Bosch. Kijken mag en dat vind Harry niet erg Maar voor het aanraken even aan zijn Marga vragen. In de categorie woest aantrekkelijk heeft Klaas concurrentie van Mans Ketelaar. Voorzien van gevoelige handjes. Die hij tijdens het graafwerk liet wapperen. Alles met gevoel en precisie uitgevoerd. Lijkt mij ook heel tevreden met zijn Anneke. Maar het kijken is ook leuk , toch dames? Voor wie houdt van een gouwe ouwe hebben Johan Schoemakers voor de dames. Door de week helemaal tot jullie beschikking, in de weekenden valt er misschien wel iets te regelen met zijn Jannie. Ook Herman Tieben liet zich van zijn beste kant zien bij de uitbreiding. En die kant van Herman valt lopende het seizoen ook op de baan te zien, lieve dames. Nadeel is wel dat zijn Annet ook vaak op de baan is dus dit blijft waarschijnlijk ook bij het kijken. Als laatste heb ik het over Richard. En die valt zowel op de tennisbaan als in het verdere leven in het wild te bewonderen.

En we hebben er nog zoveel meer lopen! Dames kom eens langs.

Cliff