Dromen waarmaken

Patrick en Bianca Appeldorn, beide ras echte Valthermondjes, wonen sinds 2007 in de Rooilaan, alwaar Bianca  in het winkelpand aan de overkant een uitdaging zag.

Met het huren van het winkelgedeelte in 2009 realiseerde Bianca een droom, Bianca’s Home Style. De overstap was niet geheel logisch daar Bianca in de branche boekhouden zat. Een overweging waar hun beide kinderen, inmiddels 9 en 7 jaar oud wel in mee hebben gespeeld. En zo begon een uit de hand gelopen hobby waar de familie Appeldorn beslist geen spijt van heeft. Toen Patrick en Bianca het gehele pand konden kopen in 2010 kwam de droom helemaal uit. Ofschoon de winkel het grootste gedeelte van de week geopend is, worden in de avonduren de meeste workshops gegeven. Het begon vooral met bloemschikken, maar ondertussen is er meer vraag naar workshops zoals bijvoorbeeld houtbewerking. Niet alle workshops zijn in het winkelpand in Valthermond, want de vraag op locatie wordt steeds groter. Vooral de vraag van grotere organisaties voor een workshop, waarbij teambuilding voorop staat, staan in de agenda van Bianca. Het is dan ook niet meer dan wenselijk dat Bianca hiervoor hulp inroept. Beide ouders, pa en ma Vos en pa en ma Appeldorn, worden geregeld ingevlogen om te ondersteunen. Zonder hen zou het zeker niet zo goed lukken om Bianca HomeStyle in de benen te houden. Het bedrijf is dan ook een waar familiegebeuren waar iedereen elkaar met raad en daad bij staat. Inmiddels is er ook een mooie samenwerking met de plaatselijk Wok in Valthermond. Gezamenlijk bieden zij een arrangement aan. Benieuwd naar dit arrangement en de workshops,  zie de website www.biancashomestyle.nl

Op de site staan ook de kinderfeestjes vermeld die geregeld plaatsvinden. Knutsel, disco en high tea zijn o.a. voorbeelden van een kinderfeestje. Bianca werkt veel met landelijke producten en de inkoop is dan ook een feestje op zich wanneer zij samen met paps op stap gaat. En mocht u nu denken dat Bianca HomeStyle ook een bloemenzaak is dan moet zij u teleurstellen. Ondertussen  gespecialiseerd in rouw- en trouwwerk is er veel mogelijk. Een bloemstuk, rouw- en trouwstukken zijn allemaal op bestelling en veel is mogelijk. Dit betekent: vandaag besteld – morgen in de winkel. Aarzel niet en durf te vragen. Op facebook staan geregeld acties waarbij deel en like een winsituatie oplevert, maar waar ook nieuw producten in de winkel  worden aangekondigd.

In 2018 maken Patrick en Bianca opnieuw een droom waar. Patrick begint in april zijn eigen zaak: Appeldorn Installatie techniek. Na bijna 18 jaar met plezier bij Rutzë Installatiebureau gewerkt te hebben, maakt Patrick deze keuze. Ooit begonnen in de bouw, daarna op kantoor als werkvoorbereider tekenaar en dan weer op de werkvloer voor service onderhoud maakten van Patrick een allround medewerker. Met deze kwaliteiten dacht Patrick er al langere tijd over om een eigen zaak te beginnen. Na een lange denkperiode waren de eerste stappen snel gezet. Het bedrijf biedt hulp bij riool-, water-, gas- en elektrowerkzaamheden. Zoals het er nu naar uitziet is de toekomst gericht is op zonne-energie en warmtepompen en laat dat nu net voorop staan bij Appeldorn Installatietechniek. De Caddy (werkbus) staat in de startblokken en de acquisitie is op peil. Door jarenlange ervaring, buiten en op de werkvloer, heeft Patrick zich kunnen specialiseren in regeltechniek in en om de woning. Techniek staat voor niets en de mogelijkheden om techniek te regelen worden steeds groter en geavanceerder. Patrick praat u graag vakkundig bij.

Ook al kunnen Bianca’s homestyle en Appeldorn installatietechniek niet in de toekomst kijken, zowel Bianca als Patrick zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Grietje Haak-Warringa